Lastminute vakantiehuizen Duitsland

Lastminute vakantiehuizen Duitsland

Duitsland,  voor korte en lange vakanties. Duitsland biedt prima vakantiehuizen voor een week, maar ook voor een weekendje weg zijn er karakteristieke vakantiehuizen in Duitsland te vinden. Of u nu met z’n twee gaat of met 20 personen, in Duitsland vind u altijd het vakantiehuis dat u zoekt!

Lastminute vakantiehuizen in veelzijdig Duitsland

Bockwurst, sauerkraut, bier en wijn. Typische vakwerkhuizen, kerstmarkten en Schlagermuziek. De dingen waar we aan denken bij Duitsland. Maar het heeft natuurlijk nog veel meer door: volop mogelijkheden om te relaxen of cultuur op te snuiven in interessante, historische steden. Of om juist actief bezig te zijn in de natuur. Het afwisselende landschap en culturele aanbod zorgen voor voldoende mogelijkheden!

Actief op pad vanuit uw vakantiehuis!
Duitsland leent zich uitermate goed voor een actieve vakantie, met maar liefst veertigduizend kilometer aan fietsroutes en vele prachtige wandelroutes, waarvan er sommige direct aan uw vakantiehuis grenzen.

Lastminute vakantiehuizen voor de winter

Maar ook voor winteractiviteiten kunt u in dit land terecht. Bijvoorbeeld in de Duitse Alpen, het Zwarte Woud en Beieren. Ook in de winter zijn er vakantiehuizen voor het weekend beschikbaar, zo’n “inski-weekend” is een ideaal begin van het wintersportseizoen.

Boek uw vakantiehuis, bungalow, chalet of campingvakantie 2015 vanaf deze website en maak elke week kans op een Canaldigitaal-Schotelset.
Alle Nederlandse zenders gewoon te ontvangen, waar ook in Europa!
Klein, handig en makkelijk mee te nemen naar uw vakantieadres.
Automatische deelname na elke online boeking vanaf lastminutevakantiehuizen.net.
Winnaars ontvangen automatisch bericht van de geboekte (reis)organisatie.
Deze actie geldt voor boekingen tot 18 juli 2015   Méér info

Aangesloten reis en verhuurorganisaties: