Lastminute vakantiehuizen Italië

Lastminute vakantiehuizen Italie

Italië, de prachtige natuur, het klimaat, het heerlijke buitenleven en het voortreffelijke eten. Ontdek hier ‘La Dolce Vita’ vanuit uw lastminute vakantiehuis in Italië! Sommige landhuizen worden omringd door boomgaarden en natuur, andere vakantiehuizen grenzen aan de bekende meren en weer andere vakantiewoningen liggen midden in de prachtige Italiaanse steden.

Lastminute vakantiehuizen Italië

Urenlang rijden door het golvende heuvellandschap, langs wijngaarden, meren en kusten, genietend van de prachtige natuur? Slenteren door oude dorpjes of prachtige steden als Venetië,  Rome of Florence en genieten van de architectuur, kunst en cultuur? Of even nietsdoen en lekker luieren op een van de terrasjes onder een genot van een Italiaanse maaltijd en een wijntje?

Lastminute vakantiehuizen Italië. Smaakvolle vakantiehuizen

Iedere bezoeker vindt in Italië ongetwijfeld iets naar zijn smaak, in een land dat bol staat van cultureel en historisch erfgoed, prachtige landschappen, en daarbij nog eens beroemd is om haar uitstekende keuken! Hoewel u zelf kunt koken in de meeste vakantiewoningen, is het erg verleidelijk vaak buiten de deur te eten. Denk alleen al aan die heerlijke pasta’ s, de wijn, of het Italiaanse ijs…

Lastminute vakantiehuizen omringd door natuur & cultuur!

Maar de grootste rijkdom van het land is toch wel het enorme artistieke en culturele erfgoed, wat zich uit in de vele kunstschatten en de grootheden die het land heeft voortgebracht op het gebied van kunst en cultuur. Zowel in schilderkunst, architectuur en beeldhouwkunst, als in muziek, literatuur, of bijvoorbeeld design. Denk aan Rafaël, Michelangelo, Leonardo da Vinci, en Botticelli. Of Rossini, Puccini, Verdi, Vivaldi en Monteverdi.

Boek uw vakantiehuis, bungalow, chalet of campingvakantie 2015 vanaf deze website en maak elke week kans op een Canaldigitaal-Schotelset.
Alle Nederlandse zenders gewoon te ontvangen, waar ook in Europa!
Klein, handig en makkelijk mee te nemen naar uw vakantieadres.
Automatische deelname na elke online boeking vanaf lastminutevakantiehuizen.net.
Winnaars ontvangen automatisch bericht van de geboekte (reis)organisatie.
Deze actie geldt voor boekingen tot 18 juli 2015   Méér info

Aangesloten reis en verhuurorganisaties: