Lastminute vakantiehuizen Kroatië

Lastminute vakantiehuizen Kroatië

Kroatië, de prachtige natuur, het klimaat, het heerlijke buitenleven en het voortreffelijke eten. Ontdek hier de verassingen van Kroatië vanuit uw lastminute vakantiehuis in Kroatië! Sommige landhuizen worden omringd door boomgaarden en natuur, andere vakantiehuizen grenzen aan de bekende meren en weer andere vakantiewoningen liggen midden in de prachtige Kroatische dorpjes of kuststeden aan de Adriatische zee.

Lastminute vakantiehuizen Kroatië

Urenlang rijden door het golvende heuvellandschap, langs wijngaarden, meren en kusten, genietend van de prachtige omgeving en de rode grond die zo typisch is voor Kroatië? Slenteren door oude dorpjes met hun gezellige terrasjes op het dorpsplein waar iedereen bij elkaar komt. Of bezoek vanuit uw last minute vakantiehuis prachtige steden als Dubrovnik,  Istrië of Split Dalmatië en genieten van de mooie gebouwen, kunst en cultuur? Of even lekker gewoonweg niets doen en lekker luieren op een van de terrasjes onder een genot van een Kroatische maaltijd en een heerlijk wijntje van de plaatselijke druivenboer?

Lastminute vakantiehuizen Kroatië. Sfeervolle vakantiehuizen

Iedere vakantieganger vindt in Kroatië ongetwijfeld iets naar zijn smaak, in een mooi land dat bol staat van cultureel en historisch erfgoed, prachtige landschappen, en daarbij zijn de mensen zelf erg viendelijk en zeer zeker behulpzaam. Hoewel u zelf kunt koken in de meeste vakantiewoningen, is het erg verleidelijk vaak buiten de deur te eten, voornamelijk omdat de prijzen in Kroatië nog een beetje betaalbaar zijn. Denk alleen al aan die heerlijke olijven, gevulde paprika’s, of de lekkernij Burek…

Lastminute vakantiehuizen omringd door natuur & cultuur!

Maar de grootste rijkdom van het land is toch wel de mooie kustlijn met de mooie natuur. Ook niet te vergeten de schilderachtige oude kust dorpjes waar het net lijkt alsof de tijd stil is blijven staan. OUde vissersbootjes liggen op de kant voor reparatie en de bevolking zit in het middaguur lekker onder een boom of is aan het lunchen. Bij Kroatië denk je niet meteen aan cultuur maar een bezoek aan een museum is wel aan te raden. De Kroatische cultuur trekt een dertien eeuwen oude cultuur met zich mee. In dit tijdsbestek zijn er veel Kroatische steden en monumenten gekomen. Deze kennen invloeden uit de Oud-Griekse, Romeinse en Illyrische culturen. In Kroatië zijn zes monumenten van de Werelderfgoedlijst te vinden en zelfs acht nationale parken.

Boek uw vakantiehuis, bungalow, chalet of campingvakantie 2015 vanaf deze website en maak elke week kans op een Canaldigitaal-Schotelset.
Alle Nederlandse zenders gewoon te ontvangen, waar ook in Europa!
Klein, handig en makkelijk mee te nemen naar uw vakantieadres.
Automatische deelname na elke online boeking vanaf lastminutevakantiehuizen.net.
Winnaars ontvangen automatisch bericht van de geboekte (reis)organisatie.
Deze actie geldt voor boekingen tot 18 juli 2015   Méér info

Aangesloten reis en verhuurorganisaties: