Lastminute vakantiehuizen Nederland

Lastminute vakantiehuizen in Nederland

De ideale bestemming voor iedereen. Nederland is het land met de brede zandstranden, veel zee om te zwemmen en te surfen, uitgestrekte bossen en heide om te wandelen en te fietsen en grote meren en rivieren voor alle soorten watersport. Er zijn dan ook vakantiewoningen voor elke gelegenheid, denkt u eens aan een vakantiepark met zwembad voor de zomervakantie, een weekendje weg in een groepshuis met vrienden of de hele familie of een bungalow in de natuur om van de rust te genieten.

Lastminute vakantiehuizen aan de kust

Vakantie aan zee of een vakantiehuis aan het water, dat is toch de droomvakantie van velen en dat is logisch. In elk jaargetijde is de zee schitterend en uitwaaien aan het strand een echte belevenis. Wandelen of fietsen door de duinen of slenteren over de boulevard. Daarom boek je een vakantiehuis aan de kust of een vakantiepark in de duinen. Niet alleen de zee maakt Nederland een waterland bij uitstek, ook de meren dragen hieraan haar steentje bij. De Loosdrechtse Plassen, Vinkeveense Plassen, het Veluwemeer, het Flevomeer en natuurlijk de Friese meren bieden een watersportvakantie voor iedereen. Kijk eens bij onze vakantiewoningen in Friesland en vakantiehuizen in Noord-Holland. Boek een speciale villa op een vakantiepark aan het water of een vakantiehuis met eigen aanlegsteiger en ontdek het water van Nederland. Een vakantiehuis op de Waddeneilanden is een unieke belevenis, de gezelligheid van het eiland samen met de schitterende natuur en pittoreske dorpjes geven sfeer aan uw vakantie. Wanneer het eb is kunt u gaan wadlopen onder leiding van een gids.

Lastminute vakantiehuizen in de natuur

Nederland is een land met vele gezichten, doordat het deels onder de zeespiegel ligt. De dijken en duinen die het water tegenhouden, de laaglanden met groene weiden, kleurrijke bossen, uitgestrekte heidevelden en glooiende heuvels in Limburg. Nederland is een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers, overal lopen routes en u kunt dan ook direct vanaf de voordeur van elk vakantiehuis in Nederland vertrekken. De paden op de lanen in, dit geldt ook voor de fiets, door de bossen bij een vakantiepark in Drenthe, over de glooiende heuvels bij de vakantiehuizen in Limburg en over de dijken en door de duinen. Verken de Nationale Parken in Nederland te voet of met de fiets. Het Drents-Friese Wold, Loonse- en Drunense Duinen of de Weerribben. Vakantiehuisjes op de Veluwe openen de deur naar Nationaalpark de Hoge Veluwe, waar u ‘s ochtends vroeg herten, wilde zwijnen, konijnen en tientallen vogelsoorten kunt tegenkomen. De vakantieparken in Utrecht zijn het ideale uitgangspunt voor een heerlijke vakantie op de Utrechtse Heuvelrug en een bezoekje aan Paleis het Loo.

 

Boek uw vakantiehuis, bungalow, chalet of campingvakantie 2015 vanaf deze website en maak elke week kans op een Canaldigitaal-Schotelset.
Alle Nederlandse zenders gewoon te ontvangen, waar ook in Europa!
Klein, handig en makkelijk mee te nemen naar uw vakantieadres.
Automatische deelname na elke online boeking vanaf lastminutevakantiehuizen.net.
Winnaars ontvangen automatisch bericht van de geboekte (reis)organisatie.
Deze actie geldt voor boekingen tot 12 juni 2015   Méér info

Aangesloten reis en verhuurorganisaties: