Lastminute vakantiehuizen Tsjechië

Lastminute vakantiehuizen Tsjechië

Tsjechië, een grote rijkdom aan natuur, cultuur en historie! Dat is, naast het vriendelijke prijstarief, de grote aantrekkingskracht van Tsjechië. In Moravië en de Bohemen vindt u veel typische houten vakantiehuizen en chalets. De vakantiehuizen in Tsjechië zijn vaak groen gelegen.

Cultuur op een steenworp van alle lastminute vakantiehuizen!
De rijke cultuurhistorische erfenis is terug te zien in de vele kastelen, burchten, kloosters. Bovendien zijn er twaalf plaatsen in Tsjechië door de Unesco op de lijst van werelderfgoed geplaatst! Ze allemaal bezoeken in één vakantie is wellicht wat veel, maar vanuit uw vakantiehuis zult u ongetwijfeld een aantal mooie uitstapjes maken! Wellicht brengt u een bezoek aan historische stadskern van de hoofdstad Praag. De sprookjesachtige stad Praag ligt midden in het land, aan de Moldau. In de stad ‘van de honderd torens’ vind je een schat aan bezienswaardigheden, zoals de astronomische klok ‘Orloj’ van het raadhuis, of de Praagse burcht.

Lastminute Vakantiehuizen voor zomer- én winter

Naast cultuur en historie zijn er ook voldoende sportieve activiteiten te ondernemen in Tsjechië. Ontdek de natuur via gemarkeerde wandel- en fietspaden (vooral in het Boheemse Woud zijn er talrijke te vinden). Verder bieden verschillende rivieren en meren de mogelijkheid tot sportvisserij en watersport. Ook wintersport is goed mogelijk in het Tsjechische Reuzengebergte (Krkonose), het bekendste wintersportplaatsje is hier Spindleruv Mlyn. Sportievelingen maken dus een goede keus door een Lastminute vakantiehuis in Tsjechië te kiezen.

Relaxen in uw vakantiehuis óf een kuuroord!
Relaxen kan in de talrijke kuuroorden.

Boek uw vakantiehuis, bungalow, chalet of campingvakantie 2015 vanaf deze website en maak elke week kans op een Canaldigitaal-Schotelset.
Alle Nederlandse zenders gewoon te ontvangen, waar ook in Europa!
Klein, handig en makkelijk mee te nemen naar uw vakantieadres.
Automatische deelname na elke online boeking vanaf lastminutevakantiehuizen.net.
Winnaars ontvangen automatisch bericht van de geboekte (reis)organisatie.
Deze actie geldt voor boekingen tot 12 juni 2015   Méér info

Aangesloten reis en verhuurorganisaties: